Tekstikoko: A A A A

Lähetysajat:
Toimittajat:
L?HI

 

 

 

1988 - 2018

30v.

Eric kysyy - kuka vastaa?

 

Eric kysyy - kuka vastaa?  


Vain rohkeimmat uskaltavat tulla tähän tenttiin, josta ei selviä pelkällä sanahelinällä tai vakiohokemilla. Tutkivan toimittajan, Eric Hällströmin, kysymykset  ja  vaihtuvien  päättäjien  vastaukset vievät kuulijat pintaa syvemmälle ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista. Kuuntelijoiden kysymysehdotuksia voi lähettää osoitteella: eric.hallstrom@hotmail.fiVASTAAJAT:

Esa Ylikoski, Kansan radioliitto ry:n puheenjohtaja  5.12.2018.

 

 

 

Miksi asumisen kalleusongelmaa ei korjata?

 

 

Asuminen Helsingissä on törkeän kallista” myönsi äskettäin asuntoministeri Kimmo Tiilikainen Ylen Perjantai-ohjelmassa. Tilastokeskuksen mukaan Suomessa miljoona ihmistä kärsii asumisen kalleudesta. Lähiradion tutkivan toimittajan, Eric Hällströmin pääkysymys poliitikoille on: Miksi tähän ongelmaan ei saada korjausta?

 

 

Kannattaa kuunnella näiden kahdentoista poliitikon 20-minuuttisia haastatteluja. Kaikilla vastaajilla oli paljon painavaa sanottavaa omista näkökulmistaan. Useissa vastauksissa nousi esille myös sellaisia tärkeitä seikkoja, joita ei yleensä tohdita mainita puolueiden julkisissa ohjelmateksteissä tai vaalikeskusteluissa.

Edustettuina ovat kakki eduskuntaryhmät ja eduskunnan ulkopuolisista puolueista yksi teemasta eniten kiinnostunut, jonka ehdokkaita osallistui aiempien eduskuntavaalien alla AHA-foorumin (www.facebook.com/asumisenhintaalas) asuntopoliittiseen vaalikoneeseen kaikista puolueista kuudenneksi eniten.

LÄHETYSAJAT:

Keskiviikkoisin 16.00 ja 16.30 sekä torstaisin 13.00 ja 13.30


  OHJELMASARJA LÄHIRADION TAAJUUDELLA KESKIVIIKOSTA 27.2. ALKAEN seuraavassa järjestyksessä:

Erkki Tuomioja SDP 

Mia Laiho KOK

Matti Vanhanen KESK

Tom Packalen PS

Outi Alanko-Kahiluoto VIHR

Paavo Arhinmäki VAS

Sampo Terho SIN

Sari Tanus KD

Silja Borgarsdottir – Sandelin

RKP Harry Harkimo  Liike Nyt

Paavo Väyrynen 7 tähden liike

Tiina Sandberg SKP

 VOIT KUUNNELLA OHJELMIA NIMEN KOHDALTA LINKEISTÄ: