Tekstikoko: A A A A

Lähetysajat:
L?HI

 

 

 

1988 - 2018

30v.

GLOBAL FAMILY AWARDS 2016

 

Janette Grönfors, Markku Kähkönen, Tapanilan Erän Karatejaosto, Monaliiku ry, Sirkus Magenta, Salibandyliitto, Raffaella Chiodo, Jimi Karttunen sekä Christian Thibault palkittiin 28.12.2016 Global Family Award –palkinnolla Elmun baarissa.

Palkinnolla halutaan muistaa yksilöitä tai yhteisöjä panoksesta tasavertaisen, oikeudenmukaisen, avarakatseisen ja kansainvälisen Suomen edistämisestä. Palkintoa on jaettu vuodesta 1998 ja sen myöntävät Liikkukaa Sports for all ry, Rasmus ry sekä Kansainvälinen Suomemme ry, ja tänä vuonna lisäksi #Pelipoikki -jengi.

Tilaisuudessa pidettiin hiljainen hetki Jimi Karttuselle sekä Sadiah Härköselle ja Hanna Henrikka Ruaxille. Härkönen ja Ruax ovat toimineet vapaaehtoisina ja aktivisteina rasisminvastaisessa ja yhdenvertaisuutta edistävässä toiminnassa. Myös Christian Thibault palkittiin pitkäaikaisesta työstä monikulttuurisen liikuntatoiminnan. Palkinnon antoivat hänen kollegansa Liikkukaa ry:stä.

Tilaisuudessa oli myös paneelikeskustelu, jonka jäseninä olivat Janette Grönfors, Raffaelle Chiodo ja H.E. Mrs. Wiwek Setyawati Friman. Keskustelun moderaattorina toimi Enrique Tessieri.

Tilaisuudessa esiintyi Bizzyiam, Emilia Heinonen & Robbie Hill, Anzi sekä Ike Chime. Tilaisuudessa oli mukana myös Punaisen ristin Ei rasismille! -hanke. Tilaisuuden DJ:nä toimi Capricaseven.